Over ons: Duiken Hurghada Seagate

Duiken Hurghada Seagate is een gecertificeerde Nederlandse duikschool in Hurghada, Egypte. Aan het roer staan Khaled Bijou en Marieke Schippers. Twee ervaren duikers die met veel liefde en plezier andere duikers de prachtige Rode Zee van Hurghada willen tonen.

Volg ons op Instagram, Facebook of Youtube.

Duiken-in-Hurghada-Seagate-Scuba-Diving-Khaled-Bijou-en-Marieke-Schippers
Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving

Khaled Bijou

Khaled is opgegroeid in een familie vol duikers. Zijn vader runde jarenlang een duikschool en Khaled dook op zijn 10e voor het eerst de prachtige onderwaterwereld van Egypte in. Het is zijn grote passie om de schoonheid van duiken over te brengen op anderen. Dat uit zich in een enthousiaste en zorgvuldige manier van lesgeven, toegankelijk voor iedereen.

Khaled op Facebook en Instagram.

Khaled Bijou Duiken-Hurghada Seagate

Marieke Schippers

Marieke is eveneens een ervaren duikster. Ooit was zij een cursist van Khaled en de rest is geschiedenis… Samen met Khaled ontfermt zij zich over de klanten van Duiken Hurghada Seagate. Met haar Nederlandse achtergrond is zij het ideale aanspreekpunt voor de Nederlandse cursisten en gasten.

Marieke op Facebook.

Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving

PADI & CMAS duikcursussen

Duiken draait om plezier hebben, onderwaterleven ontdekken, maar ook om veiligheid. Duiken Hurghada Seagate werkt uitsluitend volgens Europese voorschriften en is dan ook PADI en CMAS gecertificeerd. Hiermee voldoen onze cursussen en trips aan de eisen van de aangesloten duiksportfederaties en is er altijd veel aandacht voor het welzijn van onze cursisten, gasten en de natuur.

PADI-Seagate-Hurghada-Diving-Centre-Duiken-in-Hurghada

Ervaren & Professioneel

Zowel Khaled als Marieke zijn ervaren duikers en in het bezit van de benodigde brevetten. Wij vinden het belangrijk om onze gasten zich welkom en comfortabel te laten voelen. Wij hechten daarom veel waarde aan de motivatie en de wensen van onze cursisten en gasten. Niets is onbespreekbaar en bij Duiken Hurghada Seagate proberen wij elk verzoek in te willigen. Onze cursussen en dagtrips zijn laagdrempelig, maar van hoog niveau.

Seagate-Hurghada-Duiken-Veilig
Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving

Nederlandse duikschool in Hurghada

Een groot voordeel van Duiken Hurghada Seagate is dat wij bij onze cursussen Nederlandse begeleiding aanbieden. Want wanneer je in Egypte op vakantie bent en wilt duiken, is het altijd prettig om belangrijke informatie en uitleg te krijgen in je eigen taal. Naast Nederlands bieden wij onze diensten ook aan in het Engels en Arabisch.

Seagate-Hurghada-Duiken-Nederlandse-Duikschool
Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving-Nederlandse-Duikcursus-Dutch-Dive-Course
Nederlandse Duikcursus

Egyptische gastvrijheid

De klant is koning, zeker in Egypte. Wij beseffen ons dat het jou tijdens jouw vakantie aan niets mag ontbreken. Bij Duiken Hurghada Seagate doen wij dan ook ons uiterste best om jouw verblijf, trip of cursus zo onvergetelijk mogelijk te maken. Geniet tijdens je dag van een heerlijke lunch, verfrissende drankjes en vooral de professionele begeleiding tijdens de gehele trip. Je vervoer van en naar de haven van Hurghada? Ook dat regelen wij!

Heb je een vraag? Of wil je een cursus of trip boeken bij Duiken Hurghada Seagate? Neem contact met ons op!

Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving-Bootduik-Boatdive
Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving-Nederlandse-Duikcursus-Dutch-Dive-Course

Lees verder:

Bekijk ook onze dagtrips, duikcursussen en zie hoe prachtig je kan duiken in Hurghada, Egypte.

Benieuwd naar wat een duikcursus kost? Alle prijzen voor onze duikcursussen en duiktrips vind je hier. 

Lees hier over wie wij zijn, bekijk onze blog en onze veelgestelde vragen.