Dagtrips bij de beste Nederlandse duikschool in Hurghada

Ontspannen dagtrips van Duiken Hurghada Seagate

Bij het woord  'duikschool', denk je vaak gelijk aan een duikcursus.  Ben je niet op zoek naar een duikcursus, maar wil je wel de Rode Zee in Hurghada ontdekken? Lees dan snel verder . Duiken Hurghada Seagate biedt naast duikcursussen ook andere ontspannen dagtrips aan.

Heb je een speciaal verzoek voor ons? Neem dan contact met ons op. We doen ons uiterste best om je te helpen.

Snorkelen in Hurghada

Heb jij een partner, vriend of vriendin die wil duiken, maar zie jij dit niet zo zitten? Kom dan mee op onze boot en geniet van een heerlijke dag snorkelen in de Rode Zee bij Hurghada. Op deze manier zijn jullie toch de hele dag samen er op uit en ontdekken jullie op jullie eigen manier de Rode Zee. Lees hier verder hoe jouw dag snorkelen er uit ziet. 

Snorkelen in Hurghada, Walvishaai
Snorkelen met een walvishaai

Introductieduiken / proefduiken in Hurghada, Egypte

Wil je weten of duiken iets voor jou is, maar wil je niet gelijk een duikcursus doen tijdens jouw vakantie in Hurghada, Egypte? Maak dan kennis met duiken door het doen van een introductieduik of proefduik. Lees hier wat je van een introductieduik / proefduik kan verwachten. 

Seagate-Hurghada-Duiken-Snorkelen
Seagate-Hurghada-Duiken-Scuba-Diving-Proefduik-TryDive
Proefduik bij Duiken-Hurghada Seagate

Duiken in Hurghada

Je bent in het bezit van een duikbrevet en wilt duiken in Hurghada. Boek dan een duikpakket bij Duiken Hurghada Seagate. De Rode Zee is perfect voor duikers van ieder niveau: beginnende Open Water Duikers, Advanced Duikers, Rescue Duikers en Divemasters. Onze ervaren crew zorgt ervoor dat iedere duik is afgestemd op jouw niveau. Klik hier om te lezen hoe jouw dag duiken in Hurghada er uit ziet.

Dag duiken in Hurghada

Lees verder:

Bekijk ook onze dagtrips, duikcursussen en zie hoe prachtig je kan duiken in Hurghada, Egypte.

Benieuwd naar wat een duikcursus kost? Alle prijzen voor onze duikcursussen en duiktrips vind je hier. 

Lees hier over wie wij zijn, bekijk onze blog en onze veelgestelde vragen.